Páchatelia zo Žehry najprv s domácim pili, potom ho okradli

22.10.2005 Celý región

Spišské Podhradie 22. októbra (TASR) - Televízor, hifi vežu, DVD prehrávač a ďalšie veci v hodnote vyše 53 tisíc korún odniesla z domu hostiteľa v Spišskom P...
Spišské Podhradie 22. októbra (TASR) - Televízor, hifi vežu, DVD prehrávač a ďalšie veci v hodnote vyše 53 tisíc korún odniesla z domu hostiteľa v Spišskom Podhradí trojica páchateľov potom, čo si s domácim najprv vypila.

Keď už bol dostatočne \"pod parou\", začal 46-ročný muž zo Žehry v okrese Spišská Nová Ves spolu s ďalšími dvoma spoločníkmi vynášať z domu elektroniku. Majiteľ sa snažil chrániť svoj majetok. Páchateľ ho však udrel a keď ležal na zemi, ešte doň niekoľkokrát kopol. Zranenia, ktoré utrpel, si liečenie nevyžiadali.
Policajti obvinili muža zo Žehry pre trestný čin lúpeže spáchaný formou spolupáchateľstva. Vypočuť ho však mohli až keď vytriezvel.
Hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Prešove Magdaléna Fečová dnes informovala aj o obvinení dvoch Ukrajincov vo veku 18 a 37 rokov z trestného činu výtržníctva a ublíženia na zdraví. V noci začiatkom októbra v Snine pred jedným z barov po predchádzajúcom slovnom nedorozumení fyzicky napadli 26-ročnú ženu, ktorá tam čakala na taxík. Jeden z útočníkov ju udrel do tváre. Keď spadla na zem, obaja obvinení ju začali kopať. Mladá žena sa bude liečiť so zranení najmenej tri mesiace.
 

Vyberte región

mark